top of page

VACATURES

take chair logo.png
curly girl logo.png
FIBRE_CLINIX_POLINA_04_159_v7_BW_CMYK_Fond_HR
Boucleme_Haircare-1024x683
achtergrond
processed
achtergrond .jpg
FIBRE_CLINIX_GROUP_POLINA_LARA_01_067_v3_BW_CMYK_HR.jpeg

Krullenkapper

Ervaring met krullenknippen is niet noodzakelijk, wel vinden we passie voor krullen heel belangrijk. Onze krullenklanten weten heel goed wat goed is voor hun haar en zoeken in jou een partner om mee te sparren. Met een intensief opleidingstraject on-the-job leiden wij jou op tot volwaardig krullenspecialist. Technieken als DevaCut en RëzoCut, curly girl proof productkennis en kleuren op krullen, alles komt aan bod.

Heb je alle modules goed afgerond dan krijg je van ons het Curly Girl Experience diploma en kun je volwaardig meedraaien in de salon. De startlocatie is onze Flagshipstore Curly Girl in Delft, na het behalen van je diploma kun je er ook voor kiezen in een van onze andere Take C'hair salons te werken. 


 

Kapper/kapster

Wil jij een baan naar jouw wens? Loondienst of ZZP? Halve of hele dagen? Wel of juist niet op zaterdag? Leg je wensen bij ons neer en wij doen ons uiterste best om jou de perfecte nieuwe werkplek te geven!

Voor onze moderne salons in Zoetermeer, Ridderkerk, Rotterdam & Capelle zijn wij altijd op zoek naar vrolijke collega's. Laat ons weten wie je bent, wat je kunt en waar jouw hart sneller van gaat kloppen, dan nemen wij snel contact met je op! 

Wil je liever even bellen? Pamela is bereikbaar op
06-53861161


 

bottom of page