top of page

VACATURES

take chair logo.png
curly girl logo.png
FIBRE_CLINIX_POLINA_04_159_v7_BW_CMYK_Fond_HR
Boucleme_Haircare-1024x683
achtergrond
processed
achtergrond .jpg

Krullenkapper

Ervaring met krullenknippen is niet noodzakelijk, wel vinden we passie voor krullen heel belangrijk. Onze krullenklanten weten heel goed wat goed is voor hun haar en zoeken in jou een partner om mee te sparren. Wanneer jij in het bezit bent van een kappersdiploma, bieden wij jou een intensief opleidingstraject on-the-job aan. Technieken als DevaCut en RëzoCut, curly girl proof productkennis en kleuren op krullen, alles komt aan bod.

Heb je alle modules goed afgerond dan krijg je van ons het Curly Girl Experience certificaat en kun je volwaardig meedraaien in de salon. De startlocatie is onze Flagshipstore Curly Girl in Delft, na het behalen van je diploma kun je er ook voor kiezen in een van onze andere Take C'hair salons te werken. 


 

FIBRE_CLINIX_GROUP_POLINA_LARA_01_067_v3_BW_CMYK_HR.jpeg

Kapper/kapster

Wil jij een baan naar jouw wens? Loondienst of ZZP? Halve of hele dagen? Wel of juist niet op zaterdag? Leg je wensen bij ons neer en wij doen ons uiterste best om jou de perfecte nieuwe werkplek te geven!

Voor onze moderne salons in Zoetermeer, Voorburg, Rotterdam & Capelle zijn wij altijd op zoek naar vrolijke collega's. Laat ons weten wie je bent, wat je kunt en waar jouw hart sneller van gaat kloppen, dan nemen wij snel contact met je op! 

Wil je liever even bellen? Pamela is bereikbaar op
06-53861161


 

EL_02_2022_VIKKY_TREND_1_SALON_KV1_315__HighRes_RGB.jpeg

Gastvrouw 

Om onze kappers en klanten te ondersteunen zijn we op zoek naar een gastvrouw voor de zaterdagen. Ben jij die gezellige, vrolijke en energieke duizendpoot die helemaal in haar element is in onze salon?
Tot je taken behoort onder andere: ontvangst van de klanten, afrekenen en netjes houden van de salon. Is dit echt wat voor jou? Stuur ons dan je cv en motivatie.

Wil je liever even bellen? Pamela is bereikbaar op
06-53861161


 

content-creator.jpg

Content creator

Wij zijn op zoek naar een content creator 8 - 16 uur op kantoor in Rotterdam (Jacques Dutilhweg 197). Tot de werkzaamheden behoren onder anderen het beheren van de social media kanalen van de salon, het maken van nieuwe content in Canva/Adobe en het maken en versturen van enquêtes. Is dit echt wat voor jou? Stuur ons dan je cv en motivatie. Let op: dit is een vacature in loondienst, geen freelance of ZZP.

Wil je liever even bellen? Pamela is bereikbaar op
06-53861161

bottom of page